2014. június 22., vasárnap

Recept: Csupa-csupa zöldborsókrémleves

Ez a lehető legegyszerűbb leves, a családunk abszolút kedvence. Intenzív borsóíz, fenséges. Sűríthető lenmagliszttel, ha úgy tetszik. Gyerekeknek levesgyönggyel is tálalható. Maximálisan ajánlom!

Hozzávalók:
500 g zöldborsó
1 vöröshagyma
1 sárgarépa
2 evőkanál olívaolaj

bors
vega mix fűszerkeverék






A zöldborsót, az apróra vágott vöröshagymát, a felkockázott sárgarépát felteszem főni, épp, hogy ellepje a zöldségeket a víz. Sózom, borsozom, vega fűszerkeverékkel ízesítem, meglöttyintem egy kis olívaolajjal, és megfőzöm, kb. 15 perc alatt. Az egészet összeturmixolom, és már kész is vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése